I samarbete med
STAR FM Vemdalen logo
Tree
Tree

Följ med STAR FM till Vemdalen!!

Tävlingen är avslutad för i år.
Lyssna och häng med oss onair när vi flyttar studion till Vemdalen 23-24 mars.

TÄVLA HÄR!

Vinstspecifikation ca 4 200 kr/pers

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren
  • Weekend i Vemdalen torsdag till söndag den 23 – 26 mars
  • Boende Skalshöjden för 4 personer
  • Skidhyra för 4 st personer
  • Skipass för 4 st personer
  • Nybörjarskidskola två halvdagar för de i sällskapet som ska få lära sig njuta av att åka skidor.
- Information om Skalspasset
- Erbjudande från Skistar Vemdalen
TÄVLA HÄR!

STAR FM i Vemdalen presenteras av

Sveriges tredje största skidområde med 58 nedfarter, 43 liftar - allt med ett SkiPass! Riktiga fjäll bara 48 mil från Stockholm! Res enkelt och snabbt hit med både nattåg, dagtåg, buss, bil eller flyg!
Snösäkert genom både hög höjd med inlandsklimat samt modernt och väl utbyggt snösystem! Mycket nybyggt och modernt boende med Ski-in-Ski-out! Stort utbud av över 30 st restauranger/caféer!

Läs mer ..

Till Skistar

Pizza Hut grundades av bröderna Frank och Dan Carney från Kansas, USA som drömde om att starta en annorlunda pizzeria med amerikansk twist. Idag finns Pizza Hut i över 100 länder och kom till Sverige 1987. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg som inte serveras någon annanstans.

Läs mer ..

Till Pizzahut

Släpp paddan ur din hand - åk till
Leo´s Lekland! Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja. För oss på Leos Lekland har det här med barn och rörelse alltid legat oss extra varmt om hjärtat. Varje dag ser vi hur glada barnen blir av att springa, leka, klättra och busa hos oss, och när vi läser undersökningar förstår vi att även forskare ser massor av fördelar med barn i rörelse. Barn behöver helt enkelt röra på sig, och det gör de på Leos!  Det är en sport att gå på Leo’s. Under ett tretimmars besök springer barnen ca 11000 steg vilket motsvarar 7km. Öppet alla dagar!

Läs mer ..

till Leos

Allt du och ditt hemmakontor eller arbetsplats behöver, från en leverantör med över 20.000 artiklar i lager! Den ledande leverantören av arbetsplatsprodukter samt lösningar för små, medelstora och stora företag och offentlig sektor. Välkommen till någon av våra butiker eller lyreco.se

Läs mer ..

till lyreco

Lyssna på STAR FM

LIVE
Artist
Title