Presenterar
STAR FM Vemdalen logo

Följ med oss till Vemdalen!

Tree
Tree

Följ med STAR FM till Vemdalen!

Tack till alla som varit med och tävlat, vi ses i Vemdalen.

TÄVLA HÄR!

Vinstspecifikation ca 4 200 kr/pers

  • Weekend i Vemdalen torsdag till söndag den 18 – 21 april
  • Boende SkiLodge Skalspasset för 4 st personer
  • Skidhyra för 4 st personer
  • Skipass för 4 st personer
  • Nybörjarskidskola två halvdagar för de i sällskapet som ska få lära sig njuta av att åka skidor.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Info om SkiLodge Skalspasset

TÄVLA HÄR!

STAR FM i Vemdalen presenteras av

Sveriges tredje största skidområde med 58 nedfarter, 43 liftar - allt med ett SkiPass!

Riktiga fjäll bara 48 mil från Stockholm! Res enkelt och snabbt hit med både nattåg, dagtåg, buss, bil eller flyg! Snösäkert genom både hög höjd med inlandsklimat samt modernt och väl utbyggt snösystem! Mycket nybyggt och modernt boende med Ski-in-Ski-out! Stort utbud av över 30 st restauranger/caféer!

Läs mer

Nordens populäraste leklandskedja!

Nu startar dom i gång sportlovets roligaste aktivitet - Winter Camp. Ett sportläger under 3 dagar där barn 7-9 år får testa många olika sporter så som fotboll, parkour, dans och mycket mer!

Läs mer

Med en imponerande bredd i sitt sortiment är Lyreco den ultimata partnern för arbetsplatsen, oavsett storlek eller bransch. Som branschledare inom arbetsplatsprodukter erbjuder Lyreco en mängd olika produkter och lösningar för att underlätta och förbättra arbetsdagen för företag. Vi har allt från kontorsmaterial för ett mindre företag till arbetskläder för större industrier. Vare sig om du arbetar hemma eller på distans, om din arbetsplats är stor eller liten, om du jobbar på kontor, inom skola eller industri så vi har alla produkter som gör din arbetsdag lite enklare, allt samlat på ett ställe.

Handla här

Här kan du läsa mer om Lyreco

Läs mer

Det ska alltid vara enkelt att få rätt hjälp.

Att få tag på bra hantverkare kan vara en utmaning. Ibland går de inte att hitta.Ibland har de inte tid. Ibland tar de sig helt enkelt inte tid till att lyssna på ditt problem, och slutresultatet blir därefter. Vi har alla varit där.

Bad & Värme väljer vi att vara en del av lösningen istället för problemet, framförallt när det kommer till badrum, värmepumpar och rör. Och där är vi beredda att gå till vägs ände för att göra ditt liv enklare och tryggare. Det är därför vi idag har vuxit till över 1 000 certifierade rörmokare under samma tak.Från Ystad till Haparanda. Tillsammans driver vi utvecklingen i vår bransch framåt genom kompetens, utbildning och kunskapsöverföring.

Det gör att vi inte bara kan leverera den senaste tekniken – vi kan även styra, kalibrera och optimera den. Oavsett var du befinner dig ska det alltid vara enkelt att få rätt hjälp, och vad är inte enklare än ett telefonnummer till alla våra 1 000 rörmokare? Ring0200-751 90 00!

Här erbjuder vi dig enrörmokare som lyssnar på dig, förstår och utför jobbet med garanti, försäkring, till fast pris och som dessutom städar upp efter sig. Det kallar vi på Bad & Värme väljer en riktig rörmokare.

Läs mer

Lyssna på STAR FM

LIVE
Artist
Title