HÄNG MED ROGER, LAILA & RIX MORRONZOO TILL SOLEN!

RIX FM Semester

Gör som RIX MorronZoo och vägra det tråkiga vintermörkret! Tillsammans med Apollo har du nu chansen att med en vän/partner hänga med oss på en oförglömlig vintersemester till Fuerteventura i januari.  Fuerteventura är Kanarieöarnas strandparadis med mysiga kuststäder, surfvänliga vågor och avslappnad atmosfär. Se bilder här.

Anmäl dig och lyssna sedan efter ditt namn varje vardagsmorgon kl 07:00 (11-15 nov). Vi tävlar dagligen ut en resa för två med helpension på populära träningshotellet Playitas

Tävlingen är avslutad

Erbjudande!

Om du vill garantera din plats under aktuell vecka eller resa under perioden 1/12-30/4 ger koden ”RIXFM” dig 1000 kr rabatt/bokning till Apollos träningshotell (gäller vid minst 2 pers).

Boka din resa här.

Bokning sker senast 30 dagar innan avresa. Erbjudandet gäller 1-17/11

RESAN

Reseperiod: 13-20 januari 2020. Avresa från Arlanda eller Landvetter. På plats finns RIX MorronZoo med och sänder från hotellet varje vardagsmorgon.
Hotellet har fantastiska träningsmöjligheter, men träning är givetvis inget tvång.

Lycka till och hoppas just Du följer med oss till sol, värme och lite träning på hotell Playitas på Fuerteventura!

Glorious
Måns Zelmerlöw

Vinstspec

(för två personer)

Skatt på vinsten betalas av vinnaren

Med Apollo kan du resa till hela världen. Vi har ett brett utbud av resmål, restyper och hotell – allt för att du ska hitta din drömresa. Alla som reser med Apollo kan förlita sig på vår trygghetsgaranti om något oförutsett skulle inträffa. Apollo arbetar för ett hållbart resande och socialt ansvar. Vi är först ut av de nordiska researrangörerna att vara hållbarhetscertifierade enligt Travelifes kriterier för researrangörer. Läs mer på www.apollo.se